翻訳と辞書 |
Chileajo de cerdo : ウィキペディア英語版 | Chileajo de cerdo
Chileajo de cerdo is a dish originating from Oaxaca, Mexico. It consists of pieces of pork boiled in water and cooked in a thick sauce made of toasted guajillo chili without seeds, toasted ancho chili without seeds, raw costeño amarillo chili without seeds, roasted and peeled garlic, cloves, oregano, cumin, red and green tomatoes, salt and pepper. This dish may be served with ''bayo'' beans. ==References==
* Muñoz Zurita, Ricardo. Pequeño Larousee de la Gastronomía Mexicana. (2013). ISBN 9786072107373.
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Chileajo de cerdo」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|